Arrangementen

Combi-tour met Fiets en Kano

Logo-Peddel-PedalMet deze combi-tour beleeft u het unieke Oost-Friese Veenlandschap van zowel de water- als vanaf de landzijde. U peddelt met het tij mee, enkele reis, de rivier op of af, naar het volgende Peddelstation. De terugreis gaat dan met de fiets. Meer info over het arrangement vindt u → hier.
Voor de losse prijslijst voor kano en fiets klikt u op Paddel Pedal Prijslijst


“Schnupper-Golf”

Logo-Henny-HarmsEen hele leuke activiteit is het “Schnupper Golf Arrangement”.

In deze ultra korte cursus willen we u de kans geven om, in de vrije natuur van de prachtige golfbaan in Papenburg, kennis te maken met golf. De cursus, onder leiding van Hendrik Harms golfschool geeft u een kijkje in de wereld van de “Golfer”. → lees verder


“Leer bietet mehr”

Koralle-240x148Een heerlijk dagdeel erop uit met havenrondvaart, begeleide stadswandeling door de “Altstadt” van Leer en een Theetafel in de Ostfriese Teestube.
Prijs per persoon € 20,-.

Mailt u ons svp wanneer u dit wilt plannen. → lees verder


Wijnproeverij

Wijnproeverij-foto-gr-240x148Bij dit arrangement ontvangt onze Wijnpartner u graag in onze huisbar in de VakantieVilla. Het arrangement houdt in dat u 5 witte en 5 rode wijnen proeft uit verschillende landen.

Er wordt uitleg gegeven over de herkomst, wijn-spijs combinaties en verder alles wat u maar over → wijn wilt weten.


Vaartocht met “de Einigkeit”

250638_465845756803859_763029001_n-240x1485 tot 6 uur durende vaartocht naar het Emssperrwerk Gandersum en het schilderachtige vissersdorpje Ditzum. De barkas is geschikt voor een groep tot 25 personen, prijs voor dit leuke arrangement is € 17,50 p.p. Meer info vindt u → hier